Tutkimus ja Raportit

Raportit, kirjoitukset ja tekstien tarkistus

Paranna tieteellisten tekstien laatua ja uskottavuutta ammattilaisen avulla. Minulla on kattava kokemus sekä tutkimuksesta että kliinisestä laboratoriotoiminnasta. Olen kirjoittanut lukuisia tieteellisiä artikkeleja vertaisarvioituihin lehtiin, yleistajuisia julkaisuja, blogitekstejä ja jne. Voin arvioida tieteellisen tekstisi, käydä läpi datan ja kirjallisuusviitteet. Varmistan, että tekstisi kieli, rakenne ja formaatti ovat selkeitä, oikein sekä vaatimusten mukaisia. Teen kattavia kirjallisuuskatsauksia tuoden esiin tärkeimmät loppupäätelmät, trendit ja mahdollisuudet. Voit luottaa siihen, että tuotetut tekstit ovat korkealaatuisia, tehokkaita ja kohdeyleisölle suunnattuja.

Raporttien, selvitysten, tiivistelmien, artikkelien ja ohjeiden kirjoitus. Käyn myös läpi jo valmiiksi kirjoitettuja tekstejä, mukaan lukien työhakemukset ja ansioluettelot.

Katso alapuolelta hintaesimerkkejä

Alkuperäiskirjoitus 500 sanaa, noin 1 A4 100 €.
Tekstin läpikäynti ja kommentointi esimerkiksi työhakemus 20 €/sivu
Isommat työt sopimuksen mukaan
Personoitu palvelu Tuki Takuu

Palvelu räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.  Perehdyn tehtävänantoon ja ohjeisiin, tarjoukset veloituksetta. Perin maksua vain tehdystä työstä ilman muita lisäkuluja.

Osallistun mielelläni ohjeiden ja tekstien suunnitteluun. Autan tarvittaessa jatkokehityksessä ja muissa mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Annan työlleni täyden tyytyväisyystakuun. Muusta kuin ensiluokkaisesta työstä ei tarvitse maksaa. Perustelut toki otetaan mielellään vastaan, jotta voin kehittää toimintaani jatkossa.